فرمول راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ موفق

فرمول راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ موفق چیست؟ در ادامه همراهمان باشید، سه محور اصلی برای مقدمه‌ی این مطلب میتوان مدنظر قرار داد:

اولی برگزاری جلسات کوچینگ موثرتر و عمیق‌تر، دومی راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ به صورت اصولی و پایدار، و مورد سوم توسعه کسب و کار کوچینگ برای افرادی که می‌خواهند دایره اثرگذاری گسترده‌تر و خدمات وسیع‌تر داشته باشند.

فرمول تام برای راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ موفق

راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ موفق نیازمند رعایت چند اصل مهم است. موردی که در مباحث کوچینگ شب‌های گذشته خودش را خیلی حائز اهمیت نشان داده، عدم آگاهی و غفلت به دلیل مشغله‌های دوران تحصیل یک آموزش حرفه‌ای تربیت کوچ از طرف دانشگاه است که یک فرد گمان میکند تمام کاری که میتواند انجام دهد، گذراندن همین دوره‌های آموزش است. به این معنی که فضا به گونه‌ای القاء میکند که من دارم مهارت‌ها را ذیل یک نهاد بین‌المللی آموزش میبینم، که بسیار معتبر است.

طبق توصیه مدرسه کم کم مراجع میگیرم و این تصور ایجاد میشود که خب شروع کسب و کار کوچینگ همین است. خب طبیعتاً بعد از مدتی با این جنس مراجع گرفتن، شاهد کاهش مراجعین خواهیم بود.

بیشتر بدانید: نقشه راه شروع کسب و کار کوچینگ

سوال این است که آیا اساسا مراجع فردی داشتن میتواند به عنوان کسب و کار کوچینگ معرفی شود؟

چه ساختار و اصول اولیه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم ادعا کنیم کسب و کار کوچینگی داریم؟

قبل از پرداختن به فرمول تام بهتر است یک قدم قبل از آن را بررسی کنیم.

راز درآمد راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ

کوچ‌ها مباحث و باورهایی نسبت به خود و صنعت کوچینگ دارند که لازم است شفاف‌سازی شود. به تجربه‌ی بسیاری از بزرگان کوچینگ، یکی از باورهایی اشتباه که مانع موفقیت افراد در کسب و کار کوچینگ میشود این است که به بازار داشتن کوچینگ باور ندارند. به این معنا که آموزشها را گذرانده و فارغ‌التحصیل شدند اما اعتقاد به کسب درآمد از آن پیدا نکرده‌اند. شاید دلیل بسیاری از آنها این است که کوچینگ هنوز به قدر کافی شناخته شده نیست.

خوب است بدانیم که اگر این باور رفع نشود، هر کاری هم انجام دهیم قطعا تا انتها پیش نخواهیم رفت. یعنی اگر شک بر این باشد که درآمدی از کوچینگ کسب میشود یا نمیشود،  در تمام مراحل از جمله بازاریابی، حضور در بازار، مشتری‌یابی و غیره هم با شک پیش خواهیم رفت.

ایران از نظر کوچینگ به در حال ظهور و رشد است و این موضوع برای یک کوچ میتواند هم فرصت باشد و هم تهدید. فرصت است چون تا زمانی که به عنوان شغل، همه‌گیر شود، شما فرصت دارید در آن فعالیت کرده و کسب درآمد کنید، تهدید است چون هنوز همه‌ی افراد آشنایی با این حرفه ندارند.

باور درست، این بازار به شدت رو به افزایش است، کسانی که با تمام وجود وارد شدند و جدی کسب دانش و تجربه کردند، دیر یا زود به درآمد ایده‌آل خود خواهند رسید.

بیشتر بدانید: کوچینگ کسب و کار چیست؟

اگر زمانی به باور غلط رسیدید، به عنوان کوچ، ذهن خودتان را با پرسش‌گری به چالش بکشید تا به باور درست برسید.

و اما باور دوم، به این که :

آیا من جایگاهی در حرفه کوچینگ دارم؟

خیلی از موانع ذهنی، سبب ایجاد محدودیت برای افراد می‌شود. در واقع تصور به این که من چگونه در بین این همه کوچ‌های حرفه‌ای و قوی میتوانم رقابت کنم، من را که کسی نمیشناسد، من که تحصیلات بالایی ندارم، و هزاران تفکرات محدود کننده‌ی دیگر.

اگر باور کنید که در مسیر رشدتان با نهایت توجه گام برمیدارید، مطمئن باشید که در این دنیا هستند کسانی که به دنبال شما خواهند بود. به شرطی که به خودتان باور پیدا کنید. سبک‌تان را بروز دهید، برند شخصی خودتان را بیابید، به عبارتی در مرحله مرحله‌ی این حرفه، صد خودتان را بگذارید.

تغییر، در یک پروسه زمانی با توجه به شخصیت درونی افراد اتفاق می‌افتد. باورهای محدود کننده را بشناسیم، با آگاهی و قدم‌های کوچکِ مستمر، عزت نفس و باور سیستم خودتان را تقویت کنید.

بعد از تصحیح باورهای غلط میتوان فرمول تام برای راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ موفق را به کار گرفت.

فرمول سه تایی راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ موفق

در فرمول تام، سه وجه مهم برای ورود به کسب و کار کوچینگ، با عناوین برندسازی، بازاریابی و فروش معرفی میشود.

اگر یک کوچ فعال، بتواند در این سه وجه، همزمان موفق عمل کند، می‌توانند به آزادی مالی مطلق دست یابد. در مراحل بعد اگر میخواهد پیشرفت کند و بزرگتر شود، با توجه به میزان رشد، میبایست به سراغ جنبه‌های دیگر  مانند ساخت تیم، سیستم‌سازی و غیره برود. اما در مراحل اولیه، این سه وجه از اهمیت بسیار بسیار بالایی برخوردار هستند.

  • مورد اول

تعیین ارزش پیشنهادی یا clarify: در این مسیر حتما میبایست به جواب این سوال برسید که، ارزش منحصر به فردی که من به بازار هدف قول میدهم چیست؟ سه نکته مهم در همین سوال نهفته است. اولی ارزش یعنی من درحال رفع مشکل از یک گروهی هستم، دومی منحصر به فرد یعنی من با دیگران فرقی دارم و سومی بازار هدف یعنی کار من همگانی نیست و مخصوص گروه خاصی می‌باشد.

تمام برندهای مطرح در دنیا، در ابتدای راه، ارزش پیشنهادی مشخصی داشتند.

پس برای تعیین ارزش پیشنهادی مشخص و منحصر به فرد خودتان، باید به سه سوال زیر پاسخ دهید:

با چه کسی کار میکنید؟

چه مشکلی از وی حل میکنید؟

چه فرقی با بقیه دارید؟

  • مورد دوم

ایجاد آگاهی در بازار یا communicate: این موضوع اصطلاحا به بازاریابی اشاره دارد. سوال اینجاست، من از چه برنامه بازاریابی یا چه استراتژی منظمی به صورت روتین و منظم استفاده کنم تا در بازار ایجاد آگاهی نمایم. تا بازار هدفم پیامم را بشنود، علاقه‌مند شود و وارد سیستم من شود.

این برنامه و استراتژی‌های تبلیغاتی باید با برند و اصول شما همسو باشد.

  • مورد سوم

فروش یا client: برای جذب مشتری و فروش، راه حل‌های زیادی وجود دارد اما یکی از برترین روشهای گرفتن مشتری، برگزاری قرار و جلسه اکتشافی به صورت آنلاین یا حضوری است.

در جلسه اکتشافی سعی کنید با تکنیکهای سالم اخلاقی، بدون دروغ و بزرگنمایی کاذب، فرد مقابل را به انگیزه و حرکت درآورید. فرد مقابل بنا به مشکلی که دارد، شما را انتخاب کرده، پس نشان دهید از عهده آن برخواهید آمد.

هر سه جنبه‌ای که ذکر شد، بحث مهارتی و ذهنی هستند که در یک چرخه زمانی باید اتفاق بیفتند. باید یاد بگیریم قدم‌های کوچک برداریم، از آدمهای مسلط آموزش بگیریم و حرکت کنیم. وقتی این پروسه زمان‌دار طی شد، قطعا از یک انسان با باورهای محدود کننده راجع به خودش و کسب و کار کوچینگ، به انسانی با ایده‌های جدید و استانداردهای بهتر تبدیل خواهیم شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چگونه کسب و کار کوچینگ با درآمدی پایدار بسازیم؟

برای دریافت رایگان pdf  چگونه کسب و کار کوچینگ با
درآمدی پایدار بسازیم؟ فرم زیر را پر کنید و دکمه دریافت فایل رو کلیک کنید