راه اندازی کسب و کار جدید

راه اندازی کسب و کار جدید چگونه است؟ آیا با راه اندازی کسب و کار جدید می توان به درآمد بالا رسید؟ چه کاری را شروع کنیم بهتره؟ چگونه و از کجا شروع کنیم؟ این سوالات مهمی است که افراد برای بهبود و ارتقای شغل خود به آن می رسند و در اینجا می خواهیم به این سوالات پاسخ دهیم.

بسیاری از افراد از طراحی شخصیت مدیریتی و ریسک پذیری برخوردارند و اعتقاد دارند که برای زندگی موفق، نیاز به تعهد به کارمندی سنتی ندارند. جوانان بسیاری انتخاب می‌کنند که در کنار تحصیلاتشان، کسب و کارهایی راه‌اندازی کنند که برای آنها منبع درآمدی قابل توجهی فراهم کند و در عین حال زمان کافی برای تحصیلاتشان را فراهم آورد.

راه اندازی کسب و کار جدید

 

مهارت های لازم برای راه اندازی کسب و کار جدید

در راه‌اندازی یک کسب و کار جدید، مهارت‌های متعددی از جمله مهارت‌های رهبری، برنامه‌ریزی، مدیریت مالی، ارتباطات عمومی، بازاریابی، تجارت الکترونیکی و مدیریت زمان مورد نیاز است. برای موفقیت در کسب و کار، لازم است افراد توانایی‌های زیر را داشته باشند:

1. مهارت‌های رهبری و مدیریت: توانایی برنامه‌ریزی، انگیزه‌بخشی، تصمیم‌گیری و رهبری تیم را دارا بودن.
2. مهارت‌های مالی: توانایی مدیریت مالی، بودجه‌بندی، تحلیل هزینه و فواید، و مدیریت درآمد و هزینه.
3. مهارت‌های بازاریابی: توانایی تعیین بازار هدف، تحلیل رقبا، استراتژی بازاریابی، و ارتباط با مشتریان.
4. مهارت‌های فنی: داشتن دانش و تخصص در زمینه‌ای که کسب و کار در آن فعالیت می‌کند.
5. مهارت‌های ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط مؤثر با تیم، مشتریان، و سایر ذینفعان کسب و کار.
6. مهارت‌های حل مسئله و ابتکار: توانایی تفکر خلاقانه، حل مسائل، و پیشنهاد ایده‌های نوآورانه.

بیشتر بدانید: تبدیل مهارت به پول

حالا بهترین پیشنهاد ما برای این افراد راه اندازی کسب و کار جدید کوچینگ است. هنگامی که فردی، آموزشهای تربیت یک کوچ حرفه‌ای را پشت سر قرار میدهد یا در حال گذران آن است، از جمله سوالاتی که میتواند برایش مطرح گردد، این است که:

برای راه اندازی کسب و کار جدید باید از کجا شروع کرد؟

از کجا باید شروع کرد؟ قدم‌های اصلی کدامند؟ از کجا باید اقدام کنم که بتوان نام کسب و کار کوچینگ را برای آن انتخاب کرد؟ چگونه یک طراحی اصولی و پایدار برای کسب و کار جدید در کوچینگ داشته باشم که در میان‌مدت و بلندمدت بتوان روی آن حساب کرد؟ و دهها سوال اینچنین.

در ادامه با ما همراه باشید تا مفصل و جامع پاسخ‌های خود را در این خصوص دریافت نمایید.

در ابتدا به پایه‌ها خواهیم پرداخت و در ادامه‌ی آن، اقداماتی را عنوان میکنیم که جهت انجام این پایه‌ها، به آنها نیاز پیدا خواهید کرد.

راه اندازی کسب و کار جدید کوچینگ چیست؟

پیش‌تر فردی که از مدرسه کوچینگ فارغ‌التحصیل می‌شد، جلسات کوچینگ را به عنوان آغاز کسب و کار کوچینگ تلقی می‌نمود. در واقع خود را در حداکثر آمادگی برای کار کوچینگ و کسب درآمد از آن میدید. اما پس از مدتی شاهد این بودیم که همین افراد متوجه میشوند نمی‌توانند درآمدهای باشکوهی که از آن انتظار داشتند را به دست آورند. نتیجه‌ی ان هم قطعا دلسردی و پیگیری کسب وکار دیگری میشد و شاید کوچینگ در جایگاه یک علاقه‌مندی باقی می‌ماند.

بیشتر بدانید: کوچینگ کسب و کار

اولین نکته مهمی که برای بسیاری از افراد حرفه‌ای در کسب و کار کوچینگ واضح شده، این است که باید جلسات کوچینگ را از کسب و کار کوچینگ جدا دانست. مهارتهایی که در مدارس کوچینگ تحت نظارت ICF, به فرد آموزش داره میشود، در واقع تنها بخش یا یکی از اجزای کسب و کار تلقی میگردد. یک کوچ میتواند در کسب و کار خود، انواع خدمات و محصولات را داشته باشد که یکپارچگی انها، چرخی را تحت عنوان کسب و کار می‌چرخاند.

این دیدگاه کلی بیان کننده‌ی این مطلب است که لزوما کوچینگ یا جلسات آن تنها مهارتهایی هستند که آموزش میبینیم تا در یک ساختار بتوانیم با کمک آنها، خدمات ارائه کنیم و به معنای کسب و کار کوچینگ نیست. کسب و کار کوچینگ شامل انواع خدمات و ارزشهایی است که میان کوچ و مراجع، ردوبدل میشود.

واژه‌ای بسیار قدرتمند برای بیان کسب و کار کوچینگ این هست که کوچ تک کارآفرین یا Sole entrepreneur می‌باشد که خودش, سازمان خودش می‌شود. به این معنا که باید اجزای کسب و کار را تنها در خودش ایجاد نماید.

مهمترین چیزی که در ابتدای راه به عنوان تک کارآفرین باید به آن پرداخته شود، این است که، مهارتی که کسب کردم و تبدیل به صلاحیت شده، چگونه باید به کسب و کار بدل شود؟

کسی که قصد دارد کوچ حرفه‌ای باشد و به عنوان شغل از آن کسب درآمد کند، میبایست بر روی سه بخش زیر کار کند.

بخش اول دانش و مهارت کوچینگ است که از طریق اموزش در مدارس و تمرین در دوران پس از آن قابل دریافت هستند.

بخش دوم ذهنیت فرد است که میتواند ایجاد ضعف یا قدرت کند. در صورت دارا بودن ذهن محدود کننده میتوان با کمک دیگران مانند کوچ  یا درمانگر، آن را ترمیم کرد.

بخش سوم آن نیز کسب و کار است که به یادگیری مهارتهای مارکتینگ، برندسازی و فروش اشاره دارد.

اگر این سه حلقه برندینگ، مارکتینگ و فروش را یاد بگیرید و در هر حرفه‌ای علی‌الخصوص کوچینگ در کنار هم نگه داریم، میتوانید نام آن را کسب و کار بگذارید.

ما در شروع کسب و کار کوچینگ قطعا در ذهن و واقعیت، با موانع و اصطکاک زیادی مواجه خواهیم شد که میتوانیم تک تک آنها را رفع کنیم.

بیشتر بدانید: نقشه راه شروع کوچینگ

مورد اول باورهای محدود کننده در مورد خودمان و کسب و کار کوچینگ هستند. یا باید با کوچ و تراپیست یا افزایش دانش و مهارت کسب و کار آن را رفع کرد.

مورد دوم نیش است که در تمام زوایای برندینگ، مارکتینگ و فروش قابل مشاهده میباشد. یعنی برای خودمان مشخص کنیم به چه کسی، چه خدماتی و از چه طریقی میخواهیم ارائه دهیم.

بیشتر بدانید: نیش یا نیچ مارکتینگ چیست؟

مورد سوم عنوان میکند که چرا و به چه قصدی به دنبال راه اندازی کسب و کار جدید کوچینگ هستید؟

چرا دنبال راه اندازی کسب و کار جدید کوچینگ هستید؟

هنگامی که به چرایی و مقصود پی بردید باید مشخص کنید چطور میخواهید آن را طی کنید؟ این مرحله ماموریت نامیده میشود که میتوان با راههای گوناگونی به آن دست یافت.

پس از تعیین کردن مسیر و دستیابی به مقصود، تصویری از دنیای مطلوبی ایجاد خواهد شد که قصد داریم در آینده خلق کنیم.

وقتی که خلق آینده میکنید و پایتان را فراتر از باورهای محدود کننده‌تان میگذارید، مشابه زمانی است که از پس چندین پرده مه‌آلود گذشته باشید. خلق آینده به شما کمک میکند تا امروز را برای خودتان شفاف‌تر کنید.

بیشتر بدانید: توسعه فردی کوچ ها

در بخش بعد نوبت به مارکتینگ می‌رسد که برای ایجاد آن نیاز است آدمها را وارد یک جریانی کرد. به عنوان کوچ باید مسیری را معین کنید که آدمها برای رسیدن به جلسات شما، قدم به قدم بتوانند طی کنند. مثلا یک وبینار، وبسایت، پست در اینستاگرام و یکسری خدمات رایگان دیگر که فرد را بتواند به مشتری احتمالی تبدیل کند. قدم بعد دعوت به دوره‌های ارزان قیمت، جلسات گروهی و به همین منوال تا ترغیب به استفاده از دیگر خدمات قابل ارائه و باارزش‌تر.

در واقع میتوان این گونه جمع‌بندی کرد که برای تبدیل یک فرد عادی به یک کلاینت، باید پله پله عمل کنید و در هر مسیر به گونه‌ای هر یک را ترغیب نمایید که بلافاصله در پله‌ی بعدی قدم بگذارد.

این که دو پله برای شما کارآمد است یا چهار پله، به هدف، دیدگاه و توانایی شما بستگی دارد. قطعا پیمودن مسیر کوتاه‌تر به وقت، انرژی و طبیعتاً هزینه‌های بیشتری نیز وابسته خواهد بود.

مورد بعدی اصطکاک‌هایی است که خودمان ایجاد میکنیم. به عبارتی گاهی لازم است خودمان را در جایگاه مخاطب قرار دهیم و از دیدگاه او بسنجیم که آیا با روشی که در پیش گرفتیم برای وی قابل مشاهده هستیم؟

وقتی تمام راه‌های ارتباطی شما به سختی مقدور میشود، چه انتظاری دارید که مراجع شما را پیدا کرده و کمک و ارزشی که نیاز دارد را از شما درخواست کند.

در راه اندازی کسب و کار جدید کوچینگ دقت کنید که مهم است در تمام مراحل به کیفیت کار نیز توجه نمایید. به عنوان نمونه تولید محتوای بی‌اساس و بی اهمیت، میتواند به طرز قابل‌توجهی، ارزش کار شما را به حداقل برساند. یا نداشتن یک راه ارتباطی مانند ایمیل و موارد این‌چنین نیز میتوانند باعث شوند قابلیت برقراری ارتباط‌تان را کاهش دهید.

نکته اصلی اینکه اگر تمام خدمات شما در جلسات کوچینگ خلاصه گردد، بعد از مدتی مطمئنا دچار کلافگی و کاهش مخاطب خواهید شد. لازم است علاوه بر جلسات، زمانی را نیز برای مارکتینگ، ارائه محصولات آفلاین، تولید محتوا و دیگر اقدامات لازم، در نظر بگیرید.

میزان ارزش دریافتی با ارزشی که ارائه می‌دهید، مرتبط است. یعنی با ارزش آفرینی بیشتر قطعا به هر آنچه برای شما ارزش محسوب میگردد مانند درآمد مضاعف‌تر، نیز دست خواهید یافت.

با رعایت هر یک از نکاتی که در این مبحث بیان شد، به آسانی میتوانید کسب و کار کوچینگ خودتان را آغاز و به بهترین نحو گسترش دهید.

نتیجه گیری

راه اندازی کسب و کار جدید کوچینگ می‌تواند یک چالش هیجان‌انگیز و پرفراز و نشیب باشد. در اینجا چند مرحله کلیدی برای شروع کسب و کار کوچینگ را برای شما توضیح می‌دهم:

  1. شناخت کوچینگ: در دنیای امروز، کوچینگ به عنوان یک رویکرد جدید در بهبود عملکرد شخصی و حرفه‌ای شناخته می‌شود. کوچینگ استفاده از تخصص، راهنمایی و مشاوره برای ایجاد تغییرات مثبت و موثر در زندگی افراد است.
  2. تدوین طرح کسب و کار: شما باید یک طرح کسب و کار دقیق و جامع برای کسب و کار کوچینگ خود تدوین کنید. این شامل برنامه‌ریزی مالی، بازاریابی، استراتژی‌های عملیاتی و سایر جزئیات مربوط به راه اندازی و مدیریت کسب و کار است.
  3. انتخاب مدل کسب و کار: شما باید مدل کسب و کار مناسبی را برای کسب و کار کوچینگ خود انتخاب کنید. این ممکن است شامل مدل‌های مختلفی مانند کوچینگ فردی، گروهی، آنلاین و یا حضوری باشد.
  4. جذب مشتریان اولیه: شما باید برای کسب و کار خود مشتریان اولیه را جذب کنید و ارتباط برقرار کنید. این می‌تواند از طریق تبلیغات، شبکه‌سازی و استفاده از روش‌های دیگر باشد.
  5. رشد و توسعه: پس از شروع فعالیت، باید برنامه‌های منطقی برای رشد و توسعه کسب و کار خود را اجرا کنید و به سوی موفقیت حرکت کنید.

با توجه به این مراحل، می‌توانید کسب و کار کوچینگ خود را راه‌اندازی کرده و به سوی موفقیت حرکت کنید. به امید موفقیت شما!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چگونه کسب و کار کوچینگ با درآمدی پایدار بسازیم؟

برای دریافت رایگان pdf  چگونه کسب و کار کوچینگ با
درآمدی پایدار بسازیم؟ فرم زیر را پر کنید و دکمه دریافت فایل رو کلیک کنید