توسعه فردی کوچ ها

توسعه فردی کوچ ها، یک الزام

همانگونه که مستحضر هستید تمامی جلسات کوچینگ پرو برگزار شده پیرو سه محور اصلی زیر هستند با این تفاوت که حضور هر یک از مهمانان، ذیل هر یک از این محورها، با توجه به دغدغه‌ها و نیاز شما عزیزان بوده و خواهد بود:

یکی از چالشهای بزرگی که بسیاری از کوچ‌ها در طی مسیر کوچینگی خود، ممکن است با آن روبه‌رو شوند، ترس از پرداختن به صلاحیت‌ها و مهارتها به شکل صددرصد کسب وکار و حرفه اول است. بسیاری از این ترس‌ها تنها ریشه در باورهای محدود کننده دارند.

اگر در این شرایط توسعه فردی را الزام قلمداد کنیم قطعا نتایج موفقیت آمیزتر و بهتری را با سرعت بیشتر دریافت خواهیم کرد.

بیشتر بدانید: کوچینگ خصوصی

اگر برای شما هم این عنوان «توسعه فردی کوچ‌ها، یک الزام»

دارای اهمیت است پس تا انتها با ما همراه باشید.

چرا توسعه‌ی فردی یک الزام است؟

همانگونه که میدانیم کوچینگ، حرفه‌ای گفتگو محور و پایه‌ی اندیشیدن است. در این مسیر باارزشترین و در دسترس‌ترین ابزار ما تفکر خواهد بود برای هر دو سوی گفتگو. (هم کوچ و هم مُراجع)

وقتی ما قرار است یک کوچ بشویم، یا حتی مدرک معتبر کوچینگ داریم، و قرار است بتوانیم کوچینگ را تبدیل به کسب و کار کنیم، میبایست به فردی بدل شویم که اندیشیدن مقدم بر بیان عقاید و نظرات خودمان باشد. پس معنا و هدف گفتگو به عنوان چیزی که در کل زندگی تصور می‌کردیم، با گفت‌وگویی که در کوچینگ مد نظر میباشد، کاملا متفاوت خواهد بود.

لازم است که در این مسیر، کسب و کار کوچینگ خودمان را بر روی محور و عنصر اندیشیدن پایه گذاری کنید. لازمه‌ی هر حرکتی به خودآگاهی رسیدن است چرا که هر یک از کوچ‌ها بنا به دلایلی وارد این حرفه میشوند.

فرض کنید مدرکتان را کسب کرده و میخواهید کار خودتان را شروع کنید.

چالش زمانی آغاز میشوند که به عنوان یک کوچ با ابزار کار تفکر، در اندیشیدن به خودت، هنوز استاد و حرفه‌ای نشده باشید. کوچهای زیادی وجود دارند که ضمن فعالیت کوچینگی فقط حضور دارند ولی حرفه‌ای فعالیت نمی‌کنند.

حرفه‌ای‌گری دقیقا چالشی است که چه در زمان شروع یک کسب و کار و حتی در حین فعالیت در آن میتواند همواره وجود داشته باشد.

پس برای رسیدن به این امکان که من میتوانم یک پرسشگر و اندیشمند در مورد خودم باشم، باید بستری آماده کنم که در آن بارها و بارها به ویژگی‌ها و پتانسیل‌های خودمان تفکر کرده باشیم.

پس اینجاست که متوجه میشویم توسعه فردی یک الزام است. یک کوچ یاد میگیرد با کوک کردن گوشهایش، پشت گفتگوی مراجعش را بشنود.

پس اول باور کنید که یک پرسشگری با قدرت میتواند تحول ایجاد کند و در مرحله بعد با این باور، زندگی کنید. توسعه کسب و کار یعنی به دنبال جایگاه و فضایی باشیم که در آن بتوانیم خدمتی را در سژح استاد ارائه دهیم. گرفتن مدرک کوچینگ، شاید به عنوان شروع و ارائه برخی خدمات مهم باشد اما نشان دهنده‌ی استاد بودن ما نخواهد بود. زمانی که در حرفه خود استادانه شویم قطعا میتوانیم مانند دو روی یک سکه، توسعه فردی و توسعه حرفه‌ای را در کنار هم مشاهده کنیم.

بیشتر بدانید: تبدیل مهارت به پول

مهمترین عامل توسعه فردی

شناخت از خود (خودآگاهی)

توسعه فردی

 

در ابتدا بهتر است سه نکته‌ی مهم در هر کسب و کار موفق را معرفی کنیم:

  • کشف و شناخت خود یا توسعه فردی
  • داشتن هدف و برنامه‌ریزی منطبق با قسمت شناخت از خود
  • تعهد سازگار با ارزش‌ها و باورهای من

در هر شرایطی پیش‌نیاز دو مورد دوم، مورد اول می‌باشد چون اولویتها، ارزشها و غیره می‌توانند در طول زمان تغییر کنند اما اگر به خودتان باور داشته باشید، کمک میکند بهتر عمل کنید.

ممکن است شما از مورد دوم یا سوم هم شروع کنید و تا قسمتی موفق باشید اما نتیجه‌ی آن ناپایدار خواهد بود.

در کوچینگ همواره شروع برای حرفه‌ای شدن را تنها از مورد اول عنوان میکند. در شناخت خودمان یا همان توسعه فردی، به دنبال کشف و درک ارزشها، نیازها، توانمندی‌ها و محدودیت‌های سالم و هر آنچه که در ارتباط با شما باشد، میپردازد. پس لازم است تبدیل به فردی شویم که بتواند هویت و جایگاهی را که در طلب آن هست را از نقطه‌ی الف هدایت کند.

در مسیر کوچینگ، ما در ارتباط با دیگران در حال ارائه خدمت هستیم، پس ارتباط در هر کسب و کاری، اهمیت ویژه‌ای دارد، علی الخصوص در کوچینگ. چون که موضوع ارتباط موثر، یک کوچ را به فضای استاندارد هدایت میکند.

خودآگاهی من یا توسعه‌ی فردی کمک میکند، فارغ از برچسبهای ضعف یا توانمندی، ویژگی‌هایی را در خودمان شناسایی کنیم. این مزیت میتواند در کسب و کارمان، ما را به سمتی هدایت کند که از ویژگیها کمک بگیریم تا میان افکار درونمان و کارکرد بیرونمان تعامل برقرار کنیم.

مفهوم توسعه فردی کوچ ها

کوچ، به عنوان یکی از روش‌های اصلی توسعه فردی، فرصتی است برای کسب تجربه، رشد شخصی، و کشف ذات انسانی. این تجربه‌ها می‌تواند به شخص کمک کند تا خودش را بشناسد، مهارت‌های جدیدی را یاد بگیرد، و از طریق ارتباط با محیط زیست و مردم مختلف، بهبودی در فهم و شناخت خود داشته باشد.

هنگامی که یک فرد به یک کوچ می‌رود، او با محیط جدیدی روبرو می‌شود که شامل مکان‌های جدید، فرهنگ‌ها، و افراد مختلف است. این تنوع و تغییرات محیطی می‌تواند به فرد کمک کند تا قدرت تطبیق خود را بهبود بخشد و از دیدگاه‌ها و تجربیات متنوع دیگران بهره ببرد.

علاوه بر این، کوچ‌ها می‌توانند فرصت‌هایی برای رشد شخصی و حرفه‌ای فراهم کنند. در محیط‌های جدید، فرد ممکن است با موقعیت‌ها و چالش‌های جدیدی روبه‌رو شود که او را به یادگیری مهارت‌های جدید و بهبود توانایی‌هایش تشویق می‌کند.

به طور کلی، کوچ‌ها فرصتی برای کشف خود، رشد شخصی، و توسعه مهارت‌ها هستند که می‌تواند بهبود قابل توجهی در زندگی فردی و حرفه‌ای افراد به همراه داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چگونه کسب و کار کوچینگ با درآمدی پایدار بسازیم؟

برای دریافت رایگان pdf  چگونه کسب و کار کوچینگ با
درآمدی پایدار بسازیم؟ فرم زیر را پر کنید و دکمه دریافت فایل رو کلیک کنید